Close
Skip to content
keresooptimlaizalas-digitalis-marketing

ÜDV AZ OLDALAMON!

Noémi vagyok, örülök, hogy rám találtál!

Biztosan ezer és egy marketinges weboldalát nézted meg az elmúlt napokban/hetekben, ezért talán meglepődtél azon, amikor a főoldalon azt láttad, hogy nálam a szakmai ismeretek mellett az oldal a személyiségemet is tükrözi.

Minden vállalkozás egyedi, minden szolgáltatás, és termék más és más. Így van ez velünk, marketingesekkel is. A közös munka során fontos a kölcsönös szimpátia, és ha néha egy kis csokira van szükségem ahhoz, hogy lendületbe jöjjek, nem fogom titkolni előled.

15+ éve lelkes, de időhiányos, ezért minimalista marketingre törekvő vállalkozó vagyok. Saját vállalkozásom menedzselése miatt kezdtem el igazán belevetni magam a marketingbe, majd útközben rájöttem, hogy ami másnak teher, az számomra szerelemtéma. Közgázos alapokról indulva kis kitérő után az online marketing területén kezdtem el képezni magamat. Kis- és középvállalkozások online marketing jelenlétének optimalizálásával foglalkozom, kiemelt területem a tartalomstratégia és a social media. Szívügyem, hogy egyes vállalkozások miképpen tehetnek szert passzív jövedelemre.

Szereted, ha egy listában kipipálhatod, mi az, amit már megtettél a célod eléréséért? Szeretnéd tisztán látni, mi vár még rád? Megszállott tervezgető vagyok. Az én szakmai tudásommal, a te együttműködéseddel, és néhány kocka csokival már-már varázslatra is képesek leszünk közösen!

Miben tudok segíteni?

Színesebb a paletta, mint gondolnád! Segítek a tervezésben, a vállalkozásod céljainak kitűzésében, a social media felületeid tartalommarketingjében és abban is, hogy kitaláljuk, kell-e blogolnod, vagy sem. Ha kell, megbeszéljük, mit és mikor posztolj, illetve segítek felfedezni, hogy a blogoláson kívül milyen offline és online lehetőségeid vannak, hogy elérd a célközönséged.

Ó, igen, és abban is örömmel segítek, hogy megértsd az olyan szitokszavakat, amelyek hallatán általában annyira megrémülsz, hogy azonnal tovább is görgetsz. Talán nem hiszed, de az is lehet, hogy már régóta alkalmazod (vagy próbálod alkalmazni) ezeket, csak nem tudtad, hogy van egy ilyen kacifántos nevük is.

Tehát röviden: segítek megérteni, hogyan áll most a vállalkozásod marketingje és feltérképezzük, milyen lehetőségeid vannak. A cél az, hogy sikerre vigyük a vállalkozásodat.

A siker érdekében folyamatosan képzem magam, és követem az újdonságokat. Ja, és a legrosszabb tulajdonságomat a végére tartogattam. Addig bizony nem nyugszom meg, amíg el nem érem azt, amit kitűztünk magunk elé. Ha ehhez át kell úsznom a végtelen forrócsoki tengeren, én állok elébe!

Digitális marketing

Hagyd magad mögött a bizonytalanságot, és lépj egy nagyot a digitális marketing felé. Miért? Mert lehet, hogy sokkal ügyesebben is használhatnád a közösségi média felületeidet, és a blogodat. Sőt! Egy okos marketingstratégia segítségével határozott és logikus lépésekkel haladhatsz előre a céljaid felé.

Keresőoptimalizálás

Biztosan nem mondanál nemet arra, ha megkérdezném, hogy szívesen megdupláznád-e a forgalmad? Mit szólnál egy triplázáshoz? A keresőoptimalizálásnak köszönhetően könnyebben rád találnak a keresők, megszeret majd a Google, és sokkal hatékonyabb lesz a weboldalad, mint korábban bármikor.