Skip to content
Close

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Úgy érzed, hogy szép a honlapod, de jobban is funkcionálhatna?

Jó helyen jársz!

seo-keresoptimlaizalas-1

A SEO nem egy szitokszó, hanem hatalmas segítség abban, hogy a honlapod több ember szeme elé kerüljön. A SEO nem más, mint Search Enginge Optimisation, azaz keresőoptimalizálás. Nagyjából arról szól, hogy a Google (vagy más keresők) számára kívánatossá, könnyen olvashatóvá tegyük az oldalt.

Abban tudok neked segíteni, hogy mit kell változatni a honlapodon azért, hogy tényleg ne csak szép legyen, hanem keresőbarát is.

Mikor van szükséged keresőoptimalizálásra?

Ha úgy érzed, hogy kevés a rendelés, ami a termékedre, szolgáltatásodra érkezik, pedig érzed, hogy több van benned, és a jelenleginél többet szeretnél eladni. Valójában a keresőoptimalizálás mindenkinek csak előre válik, aki szeretne több, keresőből érkező találatra szert tenni.

Nem elég csak random linkeket innen-onnan összegyűjteni, és a háttérben egy-két beállítást megpiszkálni. Jó, ha akad egy stratégia arra, hogyan lépkedhetsz előre a Google ranglétráján. Ebben tudok én segíteni neked. 

Hogyan tudok én segíteni neked ebben? 

Tudom, hogy rengeteg bizonytalanság van benned, a témával kapcsolatban. A SEO nyelvezete néha olyan, hogy akár kínaiul is írhatnák az egész szöveget.

  • Segítek neked abban, hogy rávilágítok, mi az, amit tényleg „illik tudni” és mi az, amivel csak a felhasználókra akarnak ráijeszteni a szakemberek és igazából nem is kell ismerned ezeket a kifejezéseket.
  • Felteheted minden kérdésedet a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Segítek tisztázni, mi tartozik ide, mi inkább közösségi marketing, és mi a szövegírás szakterülete.
  • Személyre szabottan tanácsot adok, hogy mit érdemes változtatni a honlapodon, hogy könnyebben rád találjanak a keresők.
  • Megvitatjuk együtt, mi az, amibe a te vállalkozásod esetében tényleg érdemes időt és energiát fektetni, és mi az, ami nem hoz annyi hasznot, mint amennyire macerás vagy időigényes (khm, esetleg idegőrlő).
  • Segítek megtalálni a témádhoz tartozó kulcsszavakat, vagyis azt, pontosan mire is keresnek rá az emberek, akik arra a termékre/szolgáltatásra vágynak, amit te kínálsz.
SEO-TIPPEK KISVÁLLALKOZÓKNAK 10.000 Ft/óra

egy alkalmas konzultáció, ahol elsajátítod az alapokat

minden kérdés választ kap
honlap kiértékelése
javítási javaslatok
megtanítom, mit hogy változtass
én beszélek, te jegyzetelsz
Ezt szeretném
Népszerű
SEO AUDIT 25.000 Ft-tól

minden esetben egyedi ajánlat készül, az ár függ a weboldal méretétől

honlap automata és manuális elemzése
írásos kiértékelés
lista a változtatási javaslatokról
online egyeztetés
igény esetén akcióterv készítése
igény esetén extra online konzultáció 6.000 Ft/óra áron
Ezt szeretném
SEO AUDIT + FIX EGYEDI ÁR

minden esetben egyedi ajánlat készül, az ár függ a weboldal méretétől és az elvégzendő feladatoktól

tartalmaz mindent, amit a SEO AUDIT csomag
a javasolt változtatásokat elvégzem
ON-PAGE SEO
OFF-PAGE SEO
TECH SEO
EZT SZERETNÉM

Miért most vágj bele egy ilyenbe?

Mert a mostnál soha nincs jobb idő. Minél hamarabb kezdesz el foglalkozni a honlapod optimalizálásával, annál hamarabb szerezhetsz új ügyfeleket. Ne halogasd tovább a teendőket, különösen, mivel a keresőoptimalizálás esetén akár 3-4 hónap is szükséges, mire igazán látványos eredményeket hoz a munka.

Miért velem kezdj bele a honlapod felvirágoztatásába?

Mert kicsit kattant vagyok és a SEO az egyik kattanásom. Furcsán hangzik? Lehet, hogy egy kicsit tényleg az, de hidd el, ez egy nagyon érdekes terület.

Nem egyedül dolgozom, hiszen vannak területek, amelyekhez nem értek a SEO-n belül. A honlapon akadnak olyan dolgok, amelyekhez egy webdesigner jobban ért, ebben Eszter tud segíteni. A keresőoptimalizált szöveg megírásában is jobb, ha egy szövegíró lesz a segítségedre. Ha egyedül szeretnéd a szövegeket írni, szívesen adok tanácsot, mire figyelj, ha viszont szeretnéd kipróbálni, milyen az, amikor profi szövegíró adja át a gondolatokat, Eszti lesz a te embered.

Amihez értek, abban a maximumra törekszem, de mint ahogyan a világon senki, úgy én sem tudom mindenre a választ. Nem akarok mindent tudni, nem lehetek mindenben szuper, de mindig tudom, kit ajánljak neked a szükséges feladatokhoz.

Vedd fel velem a kapcsolatot Legyen neked is Google-barát weboldalad

Biztos lehetsz benne, hogy ezután sem hagylak magadra. Csak kérdezned kell és örömmel segítek a kisebb-nagyobb kérdésekben. Bízd rám a weboldalad kiértékelését, és gondoskodjunk közösen arról, hogy hatékony bázis legyen belőle!

 

Máté Noémi, marketing tanácsadó, SEO szakértő